15.2.2012

Laukkuajatuksia

Löysin mielenkiintoisen kirjan kirjastosta: Laukkuhullun ompelukirjan! Oikeastaan löysin kyseisen kirjan jo aikoja sitten, mutta tähän asti se oli lainassa. Pari viikkoa sitten vihdoinkin sain sen lainaksi - palautinkin jo lauantaina. Piirsin kahden laukun kaavat, joista tuo satulalaukku kiinnostaa minua enemmän. Toisen nimi taisi olla "organisoitu olkalaukku".

Olin joskus vuosia sitten kansalaisopistolla jonkinlaisella nahkakurssilla, jossa kai oli tarkoitus ommella nahkatakki. Silloin tilattiin kimppatilauksena nahkojakin jostain, mutta ne sitten syystä tai toisesta jäivät käyttämättä. En muista enää, jäikö kurssi kesken vai miksi nahkatakkia ei koskaan tehty sen paremmin kuin mitään muutakaan. Minulla on kuitenkin edelleen tallessa muistaakseni mustaa ja tummanpunaista nahkaa. Ajattelin käyttää noita nahkoja tuon kirjan laukkujen toteutukseen. Pitää varmaan kyllä tehdä ensin koekappaleet jostain muusta materiaalista...

Leikkasin talteen myös tällaiset lärpykät vanhoista pakkassaappaista. Niitäkin voi varmaan hyödyntää olkalaukussa tai jossain muussa myöhemmin. :)
Ei kommentteja: